Kapperswebsite - Twitter op website

Uit Da Vinci Wiki

Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar Kapperswebsite

Inhoud

Nieuw: Vanaf nu je laatste twitterbericht op de homepage van de Kapperswebsite.

Als je als kapsalon 'twittert' dan is het leuk dat je laatste tweet op je kapperswebsite komt te staan. Dit kan vanaf nu!

Hoe activeer je twitter op je Kapperswebsite?

 1. login op je eigen kapperswebsite of ga naar www.kapperswebsite.nl
 2. Klik op het tabblad Profiel
 3. Klik op de optie Bedrijf
 4. Vul de gebruikersnaam van je twitter in bij ons is dit bijvoorbeeld: www.twitter.com/davincikappers onze gebruikersnaam is davincikappers
 5. Zet het vinkje aan bij ‘laatste tweet weergeven’ als je dit wil

Klaar! Je laatste twitterbericht staat op je homepage:Twitter.JPG


Nog vragen/problemen? MailNieuw Icoontjes van Twitter, Hyves, Facebook op jouw Kapperswebsite

Hoe activeer je facebook en hyves op je Kapperswebsite?

 1. Log in op je eigen Kapperswebsite of ga naar www.kapperswebsite.nl.
 2. Klik op het tabblad Profiel.
 3. Klik op de optie Bedrijf.
 4. Vul de gebruikersnaam van je Hyves of Facebook in.
 5. Kies bovenin voor groene vinkje Opslaan.

Jouw gebruikersnaam van Facebook weten? Log in op Facebook, ga naar het hoekje naast startpagina. Kies voor accountinstellingen. Hier staat jouw Facebook-gebruikersnaam. Heb je nog geen gebruikersnaam maak hier dan een gebruikersnaam aan.

Nog vragen/problemen? Mail


Hoe maak ik een twitteraccount aan?

Je wilt twitter aanmaken!

Met twitter kun je nieuwtjes of bijzonderheden met elkaar delen en elkaar volgen. Je maakt je eigen twitterprofiel aan. Als je een twitterprofiel hebt dan kun je mensen of activiteiten die je interessant vindt gaan volgen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Hoe maak ik een profiel aan?

 1. Ga naar http://www.twitter.com.
 2. Kies voor de button Sign Up.
 3. Vul de gegevens in en kies voor Create my account.
 4. Bij Username vul je de naam in die je achter www.twitter.com/? wilt hebben. Hier zoekt men je straks op.
 5. Nu kun je in de balk search een persoon invullen en d.m.v. follow deze persoon volgen.

Nog vragen/problemen? MailSocial Media Tips

Social media in jouw kapsalon:

Advies over Social Media zit niet bij onze standaard dienstverlening. Dit wil niet zeggen dat wij met onze kapperskennis je niet wat tips en ideeën kunnen geven.

Hieronder wat tips:


Google:

Wij zijn groot fan van google. Google weet alles. Google eens op: social media en dan kappers of: social media introduceren bij mijn klant, en je krijgt allerhande tips. Heb je dit al eens gedaan?


Hoe facebook, twitter introduceren bij je klant:

Om het bij je klant te introduceren kun je het er uiteraard in de salon met je klant over hebben. Je kunt visitekaartjes laten maken en hier duidelijk je facebook en twitter vermelden. Ook kun je onderaan de kassabon in PC-Coiffure zetten: Kijk voor de laatste nieuwtjes en kortingsacties op Facebook Da Vinci for Hair en Twitter Da Vinci for Hair Je kunt de actie verzinnen: Wordt vrienden met ons op facebook en we verloten een metamorfose! Wordt vrienden op facebook en krijg bij je volgende bezoek 5% korting op een heerlijke shampoo!


Hier vind je hoe je je kassabon kunt instellen in PC-Coiffure Zet ook heel eenvoudig Twitter en facebook op je Kapperswebsite Klik hier


Facebook,twitter bij collega’s:

Als ik zoek op facebook naar kapper kom ik veel kappers tegen. Hier kun je ook eens kijken hoe andere het doen. Lid worden van kappersnetwerk op facebook is ook erg leuk. Hier worden veel tips en ideeën gedeeld. Als je zoekt op acoli elite dan krijg je de salon van René van Alphen. Die maakt filmpjes en zet ook grappige dingen op zijn facebook. Thermen Bussloo en Zwaluwhoeve moet je ook eens gaan volgen op facebook. Hier doe je ook veel leuke ideeën op. Kijk eens bij grote leveranciers van kappersproducten.


Kijk en kopieer:

Kortom marketing is om je heen kijken. Wij kunnen niet bepalen wat bij jullie salon past en wat bij jouw past als persoon. Je moet kijken wat je aanspreekt bij andere partijen en dit kopiëren naar je eigen salon.


Kapperskennis uit de praktijk:

Da Vinci heeft ook een kapsalon. Onze ‘proefsalon’. Volg deze eens op facebook of twitter dan kun je zien hoe wij het doen. Facebook Da Vinci for Hair of Twitter Da Vinci for Hair Lidwien heeft een blog ([www.dvi.nl]) en deze staat op onze website. Dit moet bij je passen, maar als je dit leuk vindt kan je deze ook publiceren op je website om zo meer mensen naar je site te krijgen.Terug naar Kapperswebsite

Persoonlijke instellingen