Nieuwe functies in afsprakenboek

Uit Da Vinci Wiki

Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar SMART

Welke nieuwe functies zitten er in het nieuwe afsprakenboek?

 • Wist je dat je nu kan instellen welke specialisaties jouw salon heeft? Stel jij bent super goed in black hair, geef dit dan aan bij de specialisaties. Zoekt een consument op BarberBooking naar een black hair kapper? Dan kom jij tevoorschijn. Waar je dit invult? Bij Saloneigenschappen via Management.

Pcc 1.jpg

 • Wist je dat je nu kan doorgeven aan Da Vinci bij welke kappersgroepen je als salon lid bent? Stel een consument is op zoek naar een kapsalon die lid is van de InterCoiffure. Dan komt jouw salon naarboven. Staat jouw club er niet bij? Mail ons info@dvi.nl

Pcc 2.png

 • Wist je dat je de openingsuren online boekbaar af kan laten wijken van den openingsuren van de salon? Stel je werkt zelf tot 20.00 's avonds maar dan zonder afspraak. Dan kan je aangeven dat je kapsalon open is maar niet online boekbaar. Via Management naar Openingsuren.

Pcc 3.jpg

 • Wist je dat je bloktijden per medewerker in kan vullen? Stel je werkt een koopavond zonder afspraak dan kan je invullen dat medewerker X wel werkt, maar niet online boekbaar is. Waar je dit invult? Via Management en dan per medewerker.

Pcc 4.png

 • Wist je dat je zelfs op je vrije dag even de planning aan kan passen en dat dit direct doorgevoerd wordt in het afsprakenboek. Ook een flexwerker met een 0-uren contract kan je hier in zetten. Waar vul je dit in? Via Management naar het afsprakenboek en klik op de naam.

Pcc 5.png

 • Wist je dat een icoon/tegel van je afsprakenboek op je beginscherm van je telefoon of ipad kan zetten? Met 1 druk op de knop altijd en overal je afsprakenboek bij de hand. Wat moet je doen?
  • Op Apple: Ga naar safari, type in www.dvisalonsoftware.com en log in. Klik daarna bovenin op het blaadje met pijl en kies dan voor zet in beginscherm.

Pcc 6.png

  • Op Android: Ga in Google Chrome naar www.dvisalonsoftware.com en log in. Rechtsboven klikken op de drie streepjes of puntjes. Klik toevoegen aan startscherm.

Pcc 8.jpg

 • Wist je dat je alle kleurrecepten achter bij de kleurhoek kunt invullen en inzien? Je kiest ervoor om de kleurkaart niet meer in je afrekensysteem PC-Coiffure in te vullen maar in MijnDaVinciOnline. Bij elke klant zie je de optie recepturen staan. Hier kan je de online kleurhistorie bijhouden en inzien.
 • Wist je dat je per klant aan kan geven of ze wel of geen herinnering en bezoekversneller SMS krijgen? Je kan dus per klant personaliseren!

Pcc 9.jpg

 • Wist je dat je nieuwe klanten alleen nog maar invult in je online versie? Zo heb je geen dubbele klanten meer. Heb je toch dubbele klanten? Dan kan je die met de samenvoegtool samenvoegen, Klik hier om te zien hoe je dat doet. En dat als een klant online een afspraak maakt, deze klant direct in je afrekensysteem ook staat? Je hebt dus 1 klantendatabase voor je afrekenpakket én je afsprakenboek.
 • Wist je dat jij (jouw medewerker) een iPhone APP kan downloaden waarin je per medewerker een weekoverzicht kan inzien? Je kan deze ook koppelen met de AppleWatch mocht je die hebben. Dan krijg je ook de meldingen als er een klant over 5 minuten komt op je AppleWatch.

App.png

Terug naar SMART

Persoonlijke instellingen