Nieuwtjes MijnDaVinciOnline

Uit Da Vinci Wiki

Ga naar: navigatie, zoeken

Terug naar SMART

Overzicht Online Afspraken

In het nieuwe afsprakenboek van MijnDaVinciOnline zit nu ook een overzicht van alle online gemaakte afspraken. In de toekomst én in het verleden. Zie je hier een afspraak tussenstaan die niet helemaal klopt? Klik dan op de afspraak en je komtt direct op de plek uit waar de afspraak staat. Deze kan je vervolgens meteen wijzigen.

Online afspraken lijst.pngiPhone en AppleWatch APP

iPhone APP

Er is een APP gebouwd voor op de iPhone van het afsprakenboek van Da Vinci. Kies in de APP de medewerker en je ziet van deze medewerker alle afspraken die er die week voor haar opstaan. Dus per medewerker een weekoverzicht!


AppleWatch APP

Mocht je nu een AppleWatch hebben, dan kan je de Da Vinci afsprakenboek APP downloaden en deze koppelen met je iPhone. Ben je aan het werk? Dan krijg je een melding op je AppleWatch dat Mevrouw Jansen over 5 minuten binnenkomt lopen en knippen dame als behandeling heeft. Je kan dus je klant begroeten bij de naam als deze binnenkomt lopen!

App.png1 klantendatabase - Klanten samenvoegen

Een klant maakt online een afspraak voor bij jou in de salon. Deze klant staat dan in je afsprakenboek en klantenlijst met zijn gegevens. Vervolgens wordt deze klant automatisch ook gezonden naar het afrekenprogramma op de computer. Dus als jij de klant afrekent dan staat deze in de klantenlijst op de computer. Dus 1 klantendatabase! Mocht je dan nog dubbele klanten in je klantenlijst online hebben staan. Dan kan je deze samenvoegen. Hoe je dat doet? Klik hier.

Terug naar SMART

Persoonlijke instellingen